Η Φιλοσοφία μου

Σκοπός μου δεν είναι μόνο να σας βοηθήσω στην απώλεια βάρους, αλλά και να σας καθοδηγήσω να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες, για να διατηρήσετε το βάρος σας σταθερό, να βελτιώσετε τη σχέση σας με το σώμα σας και να έχετε καλύτερη υγεία. Γι’ αυτό το λόγο, για κάθε άτομο που με επισκέπτεται, ακολουθώ τις παρακάτω βασικές αρχές:

  1. Θέτουμε μαζί τον στόχο σας, ο οποίος θα είναι ρεαλιστικός και επιτεύξιμος
  2. Ξεχάστε τις στερητικές δίαιτες και την αστραπιαία απώλεια κιλών, η οποία είναι προσωρινή. Το πλάνο διατροφής δεν θα στοχεύει στο να πεινάσετε, θα είναι ευκολά πραγματοποιήσιμο και θα σέβεται το πρόγραμμα σας.
  3. Το πρόγραμμα διατροφής θα είναι πλήρως εξατομικευμένο, με σκοπό να καλύψει τις δικές σας διατροφικές σας ανάγκες. Λαμβάνονται υπόψη διάφοροι παράγοντες όπως η ηλικία, το φύλο, το ύψος, το βάρος, οι διατροφικές προτιμήσεις, η φυσική δραστηριότητα, το ωράριο εργασίας, η κοινωνική δραστηριότητα και φυσικά η κατάσταση υγείας του ατόμου.
  4. Το διατροφικό πλάνο, θα είναι ισορροπημένο και θα περιλαμβάνει όλες τις τροφές, εφόσον δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας που το απαγορεύει. Δεν υπάρχουν καλά και κακά τρόφιμα, αλλά καλές και κακές συνήθειες που σχετίζονται με αυτά.
  5. Η επιτυχημένη απώλεια βάρους απαιτεί αλλαγές στον τρόπο ζωής. Γι΄ αυτό το λόγο συνδυάζεται πάντα με διατροφική εκπαίδευση.
  6. Μετά την επίτευξη του στόχου σας, έχετε δώρο 2 συνεδρίες συντήρησης.
  7. Εφόσον πρόκειται για ανήλικο άτομο, θα χρειαστεί να το συνοδεύσει ο κηδεμόνας του στην 1η και 2η επίσκεψη, προκειμένου να λάβει οδηγίες, για να ενισχύσει την προσπάθεια του.

Τι περιλαμβάνει η κάθε επίσκεψη;

Σε κάθε επίσκεψη περιλαμβάνεται διατροφική εκπαιδευση και εύκολες συνταγές, σύμφωνα με το διαιτολόγιό σας.

1η Επίσκεψη

1η Επίσκεψη

Πρόκειται για τη πιο σημαντική συνεδρία, η οποία θα διαρκέσει περίπου 40-60’. Ο περισσότερος χρόνος θα αφιερωθεί στο να λάβω αναλυτικές πληροφορίες για εσάς, μέσω του ιατρικού και διατροφικού ιστορικού σας. Θα αξιολογήσω την κατάσταση θρέψης σας μελετώντας τις ιατρικές εξετάσεις σας και αν χρειαστεί, θα σας προτείνω επιπλέον εξετάσεις, με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού σας. Αφού συλλέξω όλες τις πληροφορίες που χρειάζομαι, θα κάνουμε τις απαραίτητες σωματομετρήσεις και λιπομέτρηση. Έτσι θα έχω μια ολοκληρωμένη εικόνα, προκειμένου να εντοπίσουμε πιθανά προβλήματα και να θέσουμε τους στόχους σας. Σε αυτή την επίσκεψη δεν παίρνετε διατροφικό πρόγραμμα, αφού όπως προαναφέρθηκε, θα είναι εξατομικευμένο και θα χρειαστεί ανάλυση των πληροφοριών και σωστή δόμηση του.
2η Επίσκεψη

2η Επίσκεψη

Πραγματοποιείται εντός 3 ημερών από την 1η επίσκεψη, από κοντά ή μέσω email. Σε αυτή την επίσκεψη σας παραδίδω το διατροφικό πρόγραμμα και σας το εξηγώ. Σας λύνω πιθανές απορίες και διορθώνουμε μαζί οτιδήποτε σας προβληματίζει. Μαζί με το διαιτολόγιο θα λάβετε αρκετές συμβουλές, νόστιμες και εύκολες συνταγές και το ημερολόγιο διατροφής.
Επόμενες Επισκέψεις

Επόμενες Επισκέψεις

Στις επόμενες επισκέψεις, θα ανανεώνουμε το διαιτολόγιο και θα δίνονται νέες συνταγές, ανάλογα με την πρόοδο που έχει σημειωθεί, την οποία θα βλέπουμε πραγματοποιώντας σωματομετρήσεις και κοιτάζοντας το ημερολόγιο διατροφής. Μεγάλο μέρος του χρόνου των συνεδριών αυτών, αφιερώνεται στην εκπαίδευση σας σε διατροφικά θέματα, καθώς και σε τεχνικές πρόληψης δύσκολων καταστάσεων.
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ