• Ελάτε να γνωριστούμε, μιλήστε μου για τις ανάγκες σας, και θα σας βοηθήσω!

  Ελάτε να γνωριστούμε, μιλήστε μου για τις ανάγκες σας, και θα σας βοηθήσω!

 • Εξατομικευμένα διατροφικά προγράμματα

  Πρόληψη νοσημάτων

  Εάν έχετε ιστορικό, παράγοντες κινδύνου ή πάσχετε από κάποιο χρόνιο νόσημα, όπως διαβήτη, καρδιαγγειακά προβλήματα, νεφροπάθειες, κ.α., μπορείτε να με επισκεφθείτε για να σας βοηθήσω να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες, με τρόπο τέτοιο, ώστε να μην αλλοιωθεί πλήρως η καθημερινότητα σας. Μαζί θα επιτύχουμε τη μείωση των συμπτωμάτων π.χ. μείωση χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων, καθώς και αποτροπή συσχετιζόμενων παθήσεων στο μέλλον.

  Γαστρεντερικά προβλήματα

  Ταλαιπωρήστε συχνά από συμπτώματα όπως μετεωρισμό, τυμπανισμό, δυσκοιλιότητα ή κάποια νόσο όπως ελκώδης κολίτιδα, σπαστική κολίτιδα, κ.α.; Τότε μέσα στις προτεραιότητες σας είναι να βρείτε πως μέσω της σωστής διατροφής, μπορείτε να μετριάσετε τα συμπτώματα και τις εξάρσεις.

  Τροφική αλλεργία ή δυσανεξία στη γλουτένη

  Εάν έχετε δυσανεξία στη γλουτένη (κοιλιοκάκη) ή στη λακτόζη, ή κάποια τροφική αλλεργία, πρέπει να αποκλείσετε κάποιες τροφές από την καθημερινότητα σας. Αυτό είναι αρκετά δύσκολο και στερητικό, όμως υπάρχουν λύσεις! Επισκεφθείτε με για να σας εκπαιδεύσω, ώστε να έχετε μια ισορροπημένη διατροφή με νόστιμες εναλλακτικές, χωρίς ελλείψεις σε μικροθρεπτικά συστατικά.

  Εγκυμοσύνη και θηλασμός

  Και οι δύο περιπτώσεις απαιτούν τη σωστά δομημένη διατροφή της μητέρας, καθώς από αυτή, εξαρτάται απόλυτα η ανάπτυξη του παιδιού. Ειδικά κατά την εγκυμοσύνη, ελλιπής πρόσληψη θρεπτικών συστατικών από τη μητέρα, μπορεί να επηρεάσει την υγεία του εμβρύου.

  Παιδική- Εφηβική διατροφή

  Τα διαφορετικά στάδια της ζωής συνοδεύονται από διαφορετικές διατροφικές ανάγκες. Από τη βρεφική έως και την εφηβική ηλικία, το σώμα αναπτύσσεται πολύ γρήγορα, με αποτέλεσμα να έχει ιδιαίτερες ανάγκες σε θρεπτικά συστατικά. Εάν ανησυχείτε ότι το παιδί σας έχει υπερβάλλον ή ελλιπές βάρος ή δεν τρέφεται σωστά, ελάτε σε εμένα για να σας κατευθύνω και να προτείνω μικρές αλλαγές στη διατροφή του.

  Παχυσαρκία

  Η παχυσαρκία πλέον έχει αναγνωρισθεί ως νόσος από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ). Πέρα από το θέμα της εξωτερικής εικόνας, οφείλετε να μειώσετε το βάρος σας για να έχετε μια καλύτερη ποιότητα ζωής αλλά και για πρόληψη νοσημάτων που σχετίζονται άμεση με την παχυσαρκία, όπως οι καρδιαγγειακές διαταραχές, ο σακχαρώδης διαβήτης τύπου ΙΙ και κάποιοι τύπου καρκίνου. Με μικρές σταδιακές αλλαγές στη διατροφή και την καθημερινότητα σας και σε συνδυασμό με διατροφική εκπαίδευση, θα σας βοηθήσω να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής σας, για να χάσετε βάρος και να το διατηρήσετε.

  Αθλητική διατροφή

  Απευθύνεται σε αθλητές και αθλούμενους που επιθυμούν να βελτιώσουν την αθλητική απόδοση τους. Περιλαμβάνει εξατομικευμένα διαιτολόγια σε σχέση με το άθλημα, την αθλητική περίοδο και τις συνήθειες του αθλητή.

  Εμμηνόπαυση

  Πρόκειται για μια δύσκολη περίοδο στη ζωή της γυναίκας, που χαρακτηρίζεται από έντονες ορμονικές αλλαγές, οι οποίες επηρεάζουν την ψυχολογία, τη σύσταση του σώματος αλλά και την υγεία της. Εάν διανύετε αυτή τη φάση της ζωής σας, οφείλετε να βάλετε ως πρώτη προτεραιότητα τη διατήρηση της υγείας σας. Θα σας εκπαιδεύσω διατροφικά και θα σας στηρίξω, για να βρείτε πάλι την ισορροπία σας.

  Διατροφικές διαταραχές

  Νευρική ανορεξία, νευρική βουλιμία, αδηφαγική διαταραχή καθώς και άτυπες διαταραχές πρόσληψης τροφής, είναι πλέον πολύ συχνές. Εάν αναρωτιέστε εάν έχετε κάποια διατροφική διαταραχή ή αν χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμένα. Με την Πιστοποιημένη Εκπαίδευση Εξειδίκευσης στις Διατροφικές Διαταραχές και την Παχυσαρκία (υπό την πλήρη εποπτεία και συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας NCFED) που έχω λάβει, διαθέτω τις κατάλληλες τεχνικές και μεθόδους για να σας υποστηρίξω να το αντιμετωπίσετε.

  Έλλειψη ενέργειας

  Πλέον, όλο και περισσότερα άτομα ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Με μικρές αλλαγές στις διατροφικές σας συνήθειες και κυρίως στον αριθμό και τη συχνότητα των γευμάτων σας, θα δείτε την ενέργεια σας να απογειώνεται. Έτσι θα έχετε περισσότερη διάθεση για δραστηριότητες μετά από τη δουλειά.

  Αντιοξείδωση

  Εάν έχετε άγχος στη καθημερινότητα σας ή είστε σε φάση αλλαγών στη ζωή σας, τότε και ο οργανισμός σας είναι στρεσαρισμένος. Η διατροφή σας λοιπόν, πρέπει να διαμορφωθεί ανάλογα με τις αυξημένες ανάγκες σας σε αντιοξειδωτικές ουσίες.

  Αντιγήρανση

  Ο χρόνος πίσω δε γυρνά, αλλά μπορείτε να καθυστερήσετε την εμφάνιση των σημαδιών του, μέσω μιας διατροφής πλούσιας σε αντιοξειδωτικούς παράγοντες, καθώς και σε κάποια θρεπτικά συστατικά που τείνουν να εξαφανιστούν με το πέρασμα του χρόνου.

 • Μετρήσεις

  Ιστορικό

  Πρόκειται για ιατρικό, φαρμακευτικό, διατροφικό και κοινωνικό ιστορικό, από το οποίο συλλέγω τις πληροφορίες που χρειάζομαι για εσάς. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζω εάν έχετε ή είχατε κάποιο πρόβλημα υγείας, εάν λαμβάνετε κάποια φαρμακευτική αγωγή, το ιστορικό βάρους, κ.α.. Επιπλέον πληροφορίες που χρειάζομαι είναι σχετικά με την καθημερινότητα σας (τύπος εργασίας, ωράριο, άλλες δραστηριότητες, φυσική δραστηριότητα, συνήθειες γευμάτων, κτλ.) καθώς και διατροφικές πληροφορίες, δηλαδή, εάν υπάρχουν τρόφιμα που δεν καταναλώνετε, τρόποι μαγειρέματος, κατανάλωση υγρών, κ.α.

  Σωματομετρήσεις

  Πρόκειται για μετρήσεις περιφέρειας μέσης, κοιλιάς, γλουτού, μηρών και γονάτου, που πραγματοποιούνται με μεζούρα. Σε συνδυασμό με το ζύγισμα, ή και χωρίς αυτό, θα παρακολουθήσω πως σταδιακά χάνονται πόντοι και από ποια σημεία του σώματος χάνονται παραπάνω και θα αξιολογήσω την πορεία σας.

  Μέσω των μετρήσεων που πραγματοποιούνται, μπορούμε να προσδιορίσουμε την αναλογία μέσης- ισχίου. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό εργαλείο, αφού μας δείχνει την κατανομή λίπους, η οποία πολλές φορές παίζει πιο σημαντικό ρόλο σε σχέση με το συνολικό ποσοστό του λίπους.

  Ανάλυση σύστασης σώματος

  Με μια απλή και ανώδυνη μέθοδο που λέγεται λιπομέτρηση, μπορείτε να μάθετε ακριβώς τι ποσοστό λίπους έχετε στο σώμα σας. Το πόσο θα πρέπει να είναι το λίπος μας εξαρτάται από το φύλο, την ηλικία και το επίπεδο σωματικής δραστηριότητας.

  Η λιπομέτρηση μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε αν έχετε λίγο περιττό λίπος και πρέπει να το χάσετε με διατροφή και άσκηση ή να προσδιορίσετε ακριβώς τον βαθμό της παχυσαρκίας που μπορεί να έχετε, ώστε εκτός από το αισθητικό κομμάτι, να προλάβετε και τον κίνδυνο εμφάνισης διαφόρων νοσημάτων που αυτή προκαλεί.

  Επιπλέον πληροφορίες που θα λάβετε από τη μέτρηση αυτή είναι το ποσοστό της άλιπης μάζας σώματος, της μυικής μάζας, των σωματικών υγρών, την ύπαρξη κατακράτησης υγρών, καθώς και την κατανομή λίπους και μυικής μάζας στα 5 σημεία μέτρησης (κορμός, δεξί χέρι, δεξί πόδι, αριστερό χέρι, αριστερό πόδι).

  Προκειμένου η λιπομέτρηση να είναι ακριβής, να παρέχει δηλαδή έγκυρα αποτελέσματα, πριν υποβληθείτε σε αυτήν, συνίσταται:

  • Να μην έχετε καταναλώσει φαγητό ή υγρά για 2 ώρες
  • Να μην έχετε πιει καφέ τουλάχιστον 6 ώρες
  • Να μην έχετε γυμναστεί για 12 ώρες πριν τη λιπομέτρηση
  • Να μην έχετε έμμηνο ρύση τη συγκεκριμένη μέρα

  Η μέτρηση γίνεται με τη μέθοδο της βιοηλεκτρκής εμπέδησης, με το λιπομετρητή Tanita MC-780.

  DNA Test

  Μέσω της διατροφογενετικής ανάλυσης θα μάθετε πώς τα γονίδια σας μπορούν να επηρεάζουν:
  τον έλεγχο του βάρους σας
  τις ευαισθησίες σας σε τρόφιμα
  τις διατροφικές σας προτιμήσεις
  την ικανότητα αποτοξίνωσης και τις αντιοξειδωτικές σας ανάγκες
  την ευαισθησία σας σε θρεπτικά συστατικά
  την καρδιομεταβολική υγεία
  και πολλά άλλα!
  Γίνεται μόνο 1 φορά στη ζωή μας, αφού το DNA δεν αλλάζει, με απλό και ανώδυνο τρόπο (με λήψη δείγματος σάλιου). Μελετώντας την έκθεση των αποτελεσμάτων και σε συνδυασμό με τις διατροφικές σας προτιμήσεις, μπορώ να σας παρέχω απόλυτα εξατομικευμένες συμβουλές και διατροφικές παρεμβάσεις.

 • Άλλες παροχές

  Διατροφική εκπαίδευση

  Η σωστή διατροφή δεν είναι ένα θέμα που πρέπει να απασχολεί μόνο τα άτομα που θέλουν να χάσουν βάρους, αλλά όλους μας. Όποιος και αν είναι ο λόγος για τον οποίο επιθυμείτε να με επισκεφθείτε, θα λάβετε διατροφική εκπαίδευση, η οποία θα σας βοηθήσει να γνωρίζετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε, μετά το τέλος των συνεδριών μας. Έτσι, θα γίνετε ο διαιτολόγος του εαυτού σας, και δε θα χρειαστείτε ξανά τη βοήθεια μου!

  Ημερολόγιο διατροφής

  Η καταγραφή της καθημερινής διατροφής σας είναι σημαντικό εργαλείο για το διαιτολόγο, αλλά και εσάς τους ίδιους, για να συνειδητοποιήσετε τη διατροφική σας συμπεριφορά και να μπορέσετε να την αλλάξετε.
  Το "Ημερολόγιο Διατροφής" περιλαμβάνει 90 σελίδες καταγραφής των γευμάτων, αλλά και χρήσιμες συμβουλές. Είναι σε μέγεθος Α5, ώστε να το έχετε παντού μαζί σας!

  Αισθητικές περιποιήσεις σώματος

  Σε συνεργασία με τους αισθητικούς του Nefer μπορώ να σας προτείνω θεραπείες αντιμετώπισης τοπικού λίπους, θεραπείες σύσφιξης και θεραπείες καταπολέμησης της κυτταρίτιδας, για να έχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα.

  Συνταγές

  Τα προγράμματα διατροφής δεν περιλαμβάνουν τα άνοστα και χωρίς φαντασία, τρόφιμα που όλοι πιστεύουν. Πέρα από τα κλασσικά φαγητά, θα σας προτείνω σε εβδομαδιαία βάση εύκολες και νόστιμες συνταγές για κυρίως γεύματα και για σνακ, ώστε να υπάρχει ποικιλία και απόλαυση σε κάθε σας γεύμα.

  Online & Κατ' οίκον Υποστήριξη

  Άτομα που δεν έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούμε, στο δικό μου ή στο δικό τους χώρο, για παράδειγμα άτομα με περιορισμένο χρόνο ή με κινητικά προβλήματα, άτομα που διαμένουν στην επαρχία ή στο εξωτερικό, μπορούν να επωφεληθούν από υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, οι οποίες έχουν τα ίδια αποτελέσματα με τις συνεδρίες δια ζώσης.

  Πως γίνονται οι συνεδρίες εξ αποστάσεως:
  ♦️Πραγματοποιούνται μέσω τηλεφώνου, email, Skype ή viber.
  ♦️Εάν πρόκειται για την πρώτη συνέδρια, λαμβάνω το πλήρες διατροφικό ιστορικό σας.
  ♦️Σας ζητάω να καταγράψετε το βάρος σας και να κάνετε μετρήσεις με μεζούρες, για να αξιολογήσουμε την πορεία σας.
  ♦️Συζητάμε για την πρόοδο σας, επιλύουμε προβλήματα και απορίες που προέκυψαν τις προηγούμενες εβδομάδες.
  ♦️Θέτουμε νέους διατροφικούς στόχους και βλέπουμε το νέο πρόγραμμα διατροφής.

  Συνεργασία με ψυχολόγο, γυμναστή, εναλλακτικό θεραπευτή, σεφ

  Επειδή η απώλεια βάρους αλλά και η πρόληψη/ αντιμετώπιση νοσημάτων απαιτούν τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς, πολλές φορές ολιστική προσέγγιση από διαφορετικούς επαγγελματίες υγείας είναι η λύση.

Μη βιαστείτε να έρθετε σε εμένα αν είστε υγιείς, γυμνάζεστε, έχετε ποικιλία στη διατροφή σας και νοιώθετε καλά με τον εαυτό σας και το σώμα σας!

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ