
Κανελόνια με σπανάκι
Υλικά
1 πακέτο κανελόνια
500 g σπανάκι (φρέσκο/ κατεψυγμένο)
350 g ανθότυρο ή μανούρι ή φέτα light
4 ντομάτες τριμμένες
1 ποτήρι γάλα
4-6 κουτ. σούπας τυρί τριμμένο
αλάτι, πιπέρι
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βάζετε το σπανάκι σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και αφού το μαράνετε, ρίχνετε το τυρί θρυμματισμένο και ανακατεύετε.
Γεμίζετε τα κανελόνια με το σπανάκι και τα βάζετε σε πυρέξ, αφού το έχετε λαδώσει ελαφρώς.
ΠΕριχύνετε με το γάλα, τις ντομάτες, το τριμμένο τυρί και όσο ελαιόλαδο έχει περισσέψει.
Ψήνετε για 30' περίπου στους 180ο C.