Γιατί πρέπει να προσέχουμε τη διατροφή μας;

Όλοι γνωρίζουμε τους βασικούς κανόνες σωστής διατροφής: ότι πρέπει να τρώμε φρούτα, λαχανικά, προϊόντα ολικής άλεσης και λίγα ζωικά λιπαρά. Αυτό όμως είναι αρκετό;

Όχι πάντα… Σε πολλές περιόδους της ζωής μας έχουμε ανάγκες που υπερβαίνουν τους κλασσικούς κανόνες. Για παράδειγμα, ένας έφηβος, μια έγκυος ή θηλάζουσα, ή κάποιος που πάσχει από κάποιο νόσημα, έχουν ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες. Ακόμα και κάποιος που έχει πολύ στρες στην καθημερινότητα του, οφείλει να δώσει μεγάλη έμφαση στη διατροφή του.

Πολλές φορές, ακόμα και όσοι δεν έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας, επιλέγουν λάθος διατροφικές συμπεριφορές, καθώς δεν έχουν χρόνο και διάθεση για να οργανώσουν το διατροφικό τους πρόγραμμα, ή επειδή έλαβαν λανθασμένες διατροφικές πληροφορίες από τις χιλιάδες πηγές (μέσω ίντερνετ, τηλεόρασης, κ.α.).

Η σωστή και εξατομικευμένη διατροφή λοιπόν, μπορεί να σας βοηθήσει στην προάσπιση της υγείας του οργανισμού, στη πρόληψη νοσημάτων, στη μείωση των βλαβερών συνεπειών του στρες και τελικά στην καλύτερη ποιότητα ζωής.

Γι’ αυτό είμαι εγώ εδώ! Για να εντοπίσουμε μαζί το πρόβλημα, να θέσουμε το στόχο σας και να συνεργαστώ μαζί σας για να αποκτήσετε υγιείς διατροφικές συνήθειες, που ταιριάζουν στις δικές σας προτιμήσεις..

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ